آموزش تهیه کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک و شیرینی

شیرینی شکلاتی نسکافه ای

طرز تهیه شیرینی شکلاتی نسکافه‌ای

شیرینی نسکافه‌ای یکی از پرطرفدارترین شیرینی‌هاست؛ این شیرینی خوشمزه و خوش عطر با بافت پوک که مثل شیرینی بهشتی داخل دهان آب میشه، یکی از گزینه‌های مناسب در کنار شیرینی نارگیلی و شیرینی گردویی برای پذیرایی عید و سایر مناسبت‌ها و دور همی‌هاست. معمولا شیرینی های خشک برای پذیرایی از مهمان‌ها بسیار مناسب هستن، این شیرینی کنار یک فنجان قهوه یا چای با عطر دلپذیر نسکافه، طعم به یاد ماندنی برای شما به ارمغان می‌آورد. این شیرینی برای کسانی که به عطر و طعم قهوه علاقه دارند، بسیار دلچسب است.

موادلازم برای تهیه شیرینی شکلاتی نسکافه ای:

آرد۲۲۰ گرم
روغن جامد۱۴۰گرم
پودر قند۱۷۰گرم
نسکافه یا پودر قهوه فوری۱قاشق چایی خوری
پودرکاکائو۱/۵قاشق چایی خوری
شکلات شیری و شکلات سفیدبرای تزیین به میزان لازم

طرزتهیه شیرینی شکلاتی نسکافه ای:

روغن (به جای روغن نیمه جامد معمولی، از روغن صاف قنادی هم میتونین استفاده کنین) و پودر قند الک شده رو داخل ظرفی مخلوط کنید و با همزن حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا کاملا روشن، پوک و سبک بشه! حتما مدت هم زدن رو رعایت کنین چون باعث پوک شدن شیرینی و بافت خوب اون میشه.

بعد از ۱۰ دقیقه هم زدن، پودر کاکائو و نسکافه الک شده رو به همراه نصف آرد الک شده اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست بشن( از پود کاکائو و نسکافه مرغوب استفاده کنین تا طعم شیرینی شما عالی بشه)

بعد باید آرد رو کم کم اضافه کنیم تا خمیر نسبتا منسجمی به دست بیاد که بتونیم با دست شکل بدیم؛ چون کیفیت آردها متفاوته، ممکنه کل آردتون مصرف بشه یا اینکه اضافه بمونه!

وقتی خمیرتون شکل گرفت، گلوله‌های کوچیکی از خمیر بردارین و داخل دستتون گرد کنین و بعد از شکل دادن شیرینی‌ها، اونها رو داخل سینی فر که پوشیده شده با کاغد روغنی بچینین.

سینی رو داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت۵دقیقه قرار بدین؛ اصلا نیازی نیست که زیر شیرینی تیره تر بشه. همین که شیرینی کمی تغییر رنگ داد و مات تر شد و خیلی کم تغییر حجم داد و بزرگ تر شد کافیه. توی عکس بالا قبل از پخت و بعد از پخت تغییر حجم و مات شدنش مشخصه. (اگه از فر برقی برای پخت این شیرینی استفاده میکنین، دمای فر رو ۲۰ درجه پایین تر از دمای ذکر شده قرار بدین)

این شیرینی چون کاکائو داره، اگه بیشتر داخل فر بمونه ممکنه تلخ بشه. همچنین اگه بیشتر از زمان لازم داخل فر بشه خشک میشه و پوک بودنش رو از دست میده. (وقتی از فر خارج کردین اجازه بدین داخل سینی کاملا خنک بشه بعد جا به جا کنین چون وقتی گرمه اگه به شیرینی ها دست بزنین ممکنه خرد بشن.)
شکلات سفید و شکلات شیری( از شکلات تلخ به جای شیری میتونین استفاده کنین بستگی به ذائقه تون داره) رو داخل ظرفی خرد کنین و شکلات سفید رو روی حرارت غیر مستقیم بخار آب مثل کتری در حال جوش قرار بدین ( روش بن ماری). تا کاملا ذوب بشه، بعد شیرینی ها رو دونه دونه بردارین

شیرینی ها رو تا نصفه داخل شکلات فرو کنین و بعد در بیارین؛ اجازه بدین شکلات اضافه اش داخل ظرف بریزه بعد برگردونین و داخل ظرف قرار بدین تا شکلات کاملا خودش رو بگیره. به این ترتیب همه شیرینی ها رو به شکلات آغشته کنین.

وقتی کاملا خودشون رو گرفتن، شکلات شیری رو به روش بن ماری آب کنین و داخل قیف بریزین و با قیچی خیلی کوچیک سر قیف رو قیچی کنین.

از شکلات به صورت خطی و راه راه به حالت رفت و برگشتی روی شیرینی بریزین. اجازه بدین بمونه تا کاملا خشک بشه و خودش رو بگیره. بعد میتونین داخل ظرف سرو انتقال بدین

برعکس این کار رو هم میتونین انجام بدین؛ یعنی شیرینی‌ها رو تا نصفه داخل شکلات قهوه ای رنگ بزنین و بعد با سفید، خط دارش کنین. اگه فقط یک نوع شکلات داخل منزل دارین، شیرینی‌ها رو داخل شکلات بزنین و کمی که خودش رو گرفت برای تزیین روش پودر پسته، خلال پسته یا فندق خرد شده بریزین. به جای تزیین با شکلات قبل از پخت، روی شیرینی شکلات چیپسی دو رنگ نسوز قرار بدین و کمی فشار بدین تا به شیرینی بچسبه. بعد بپزین اما دقت کنین شکلات‌هاتون ضدحرارت و نسوز باشن تا شکل کارتون خراب نشه. اگه دوست نداشتین این شیرینی رو به این شکل درست کنین بعد از آماده کردن خمیر، اون رو بین کاغذ روغنی و نایلون با وردنه به ضخامت نیم الی یک سانت باز کنین و بعد با قالب دلخواه قالب بزنین.

 کیک نت

آیس پک خانگی

طرزتهیه آیس پک خانگی

موادلازم برای تهیه آیس پک:

موادلازم 

مقدارلازم
بستنی وانیلی (مزه ی دلخواهتان)

 400 گرم

شیر

نصف لیوان

اسمارتیز وشکلات دیگر (برای تزیین)

 به مقدار لازم

سس شکلات یا شکلات آب شده (برای دور ظرف)

 به مقدار لازم

 خامه صبحانه

2 قاشق غذاخوری

ثعلب

2 قاشق مرباخوری سرصاف

موز

2 عدد متوسط

پودر کاکائو

1 قاشق مرباخوری

پودر قهوه

2 قاشق مرباخوری

خامه فرم گرفته

به مقدار لازم


طرز تهیه آیس پک خانگی:

ابتدا به روش بن ماری شکلات های مورد نظرتان را آب می کنید و به دیواره های داخل ظرف سروتان بریزید. و داخل یخچال قرار بدهید.

سپس موز را با شیر در مخلوط کن بریزید تا کاملا میکس شود سپس بستنی و خامه و پودر کاکائو و پودر قهوه و ثعلب را هم اضافه کنید و مخلوط کن را روشن کنید تا کاملا میکس شود تا مخلوط تان گرم و آبکی نشده داخل ظرف های سروتان بریزید و روی آن را با خامه فرم گرفته و اسمارتیز و اگر دوست داشتید با کمی سس شکلات تزیین کنید.

همه را در ظرف دور تا دور شکلاتی بریزید و در آن نی را قرار بدهید.


نکاتی برای تهیه آیس پک :
در صورت تمایل به بستنی یا روی آن عسل بزنید. می توانید آیس پک را با هر طعمی که دوست دارید درست کنید.

می توانید از میوه های دیگری هم جایگزین موز استفاده کنید و بستنی هم از طعم آن میوه یا وانیلی میکس کنید و یا از بستنی قهوه یا نسکافه یا شکلات استفاده کنید. که در این صورت پودر قهوه و کاکائو حذف می شود.

اگر احساس کردید خیلی سفت شده کمی شیر به آن اضافه کنید ولی زیاد نزنید که بستنی شل و آبکی شود. می توان دیزاین های متفاوت و حتی با شکلات سفید درست کنید. می توان از شکلات های سسی با انواع طعم ها استفاده کنید.

کیک نت

کیک گیلاس

طرزتهیه کیک گیلاس

مواد لازم برای تهیه کیک گیلاس:

تخم مرغ

3عدد

شکر

2/3پیمانه

وانیل

1/4قاشق چایی خوری

روغن مایع 

1/2 پیمانه

ماست غلیظ 

1پیمانه

کره نرم شده در دمای محیط

۶۰ گرم

آرد 

2/5پیمانه

بکینگ پودر

۱ قاشق چایخوری سر پر

گیلاس 

به مقدار لازم

شکلات 

برای تزیین

طرز تهیه کیک گیلاس:

همه مواد اولیه رو یک ساعت قبل از یخچال در بیارین تا به دمای محیط برسن. گیلاس‌ها رو بشورید و اجازه بدین کاملا خشک بشن و هسته گیلاس‌ها رو در بیارید. آرد و بکینگ پودر رو با هم کاملا مخلوط و سه بار الک کنید و کنار بذارید. شکر و کره نرم شده رو داخل ظرفی بریزید و حدود 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و روشن بشه. کره حتما باید با 7 دقیقه و حتما با دور تند همزن زده بشه وگرنه بوی کره داخل کیک مشخص میشه.  روغن مایع رو به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و حدود 1 دقیقه هم بزنید.  تخم مرغ ها رو یکی یکی به مواد اضافه کنید و هر کدوم رو یک دقیقه با همزن بزنید.همراه با تخم مرغ آخر، وانیل رو هم به مواد اضافه و مخلوط کنید. بعد از مخلوط کردن تخم مرغ‌ها، ماست رو به مواد اضافه کنید و 1 دقیقه هم بزنید تا مواد یکدست بشن. در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر رو در سه مرحله و ترجیحا با الک به مواد اضافه کنید و با لیسک به آرومی مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست بشن.  وقتی همه آرد رو اضافه و مخلوط کردید و مواد کاملا یکدست شد، مایه کیک آمادست. دقت کنید به علت استفاده از ماست، مایه کیک کمی غلیظ تر از سایر کیک هاست که این امر باعث میشه میوه ها داخل کیک فرو نرن. کف قالب دلخواهتون کاغذ روغنی قرار بدید و دیواره های قالب رو به خوبی با روغن جدا کننده یا روغن جامد چرب کنید ( بهتره این کار رو در ابتدا و قبل از شروع کار انجام بدید و قالب آماده رو کنار بذارید). برای این کیک میتونید از قالب گرد 25 سانتی یا قالب مستطیل 20 در 30 استفاده کنید.  مایه کیک رو داخل قالب بریزید و به کمک لیسک مواد رو پهن کنید و روی اون رو صاف کنید. ( مایه کیک روان نیست و غلظت دارد.) گیلاس ها رو روی کیک بچینید. ( شکل چیدن و تعداد گیلاس ها دلخواهه و بسته به سلیقه شما داره؛ میتونید گیلاس ها رو از وسط نصف کنید و به صورت خرد شده داخل کیک استفاده کنید). قالب رو داخل فر 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده، به مدت یک ساعت قرار بدین تا زمانی که با خلال دندان تست کنید و خلال دندان تمیز از داخل کیک در بیاد؛ بعد میتونید کیک رو از فر خارج کنید.
نکته: وقتی کیک پخت، از فر خارج کنید و اجازه بدین خنک بشه و از حرارت بیفته. بعد از قالب خارج کنید و کاغذ روغنی رو از کف کیک جدا کنید و کیک رو به ظرف سرو انتقال بدین.

کیک نت

کیک میوه ای

طرزتهیه کیک میوه ای

مواد لازم برای تهیه کیک میوه ای :

 کره آب شده  250 گرم
 شکره قهوه ای250گرم یا4/1و1 پیمانه

رنده شده پوست لیمو

2 قاشق چایخوری

 مخلوطی از میوه های خشک 500 گرم یا4/3و2 پیمانه(کشمش سیاه،کشمش سبز،زردآلووغیره)
آب پرنغال 80 میلی لیتریا3/1 پیمانه
آب لیمو 60 میلی لیتریا4/1 پیمانه
 تخم مرغ4عدد
 آرد 300 گرم یا2 پیمانه
 بیکینگ پودر2 قاشق چایخوری
 مخوط ادویه 1 قاشق چایخوری(دارچین،جوزهندی،هل،زنجبیل) 

طرز تهیه کیک میوه ای:

ابتدا همه مواد را در کاسه بزرگی بریزید و خوب مخلوط نمایید، سپس قالب را چرب نموده و با 3 تا 4 لایه کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را داخل آن بریزید.

قالب را برای دو ساعت در فری که با دمای 150 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا کیک بپزد.

بعد از این که کیک پخت آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید کمی خنک شود، سپس روی آن را پوشانده و در یخچال بگذارید تا سرد شود.

کیک را بعد از سرد شدن برش زده و سرو نمایید.

نکته:
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2ساعت میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6نفر مناسب میباشد

کیک نت

کونفه دسر ترکی با پنیر

طرزتهیه کونفه دسر ترکی با پنیر

کونفه یا کِنافه، نوعی شیرینی دسر است که گرچه ریشه عربی دارد و در ابتدا در سراسر خاورمیانه رواج داشت اما امروزه بیشتر به‌عنوان شیرینی ترکی و یونانی شناخته می‌شود و در ترکیه، جمهوری آذربایجان، جمهوری خودمختار نخجوان، یونان و قبرس طبخ می‌شود. اگر به‌ هر یک از این کشورها سفر کردید پیشنهاد می‌کنیم حتماً این دسر لذیذ را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه کونفه دسر ترکی با پنیر :

رشته کاداییف 500گرم
 کره 200گرم
پنیر لبنه یا پنیر بز یا ترکیبی از هر دو 500گرم
 شکر 300گرم
 آب 300میلی لیتر
 آب‌لیموی صاف‌شده و پوست لیموی رنده‌شده به مقدار لازم
 دارچین درصورت تمایل
 عرق بهارنارنج یا گلاب  (این مواد می‌توانند همراه یا به‌جای دارچین استفاده شود)
 پودر پسته 70 گرم

طرز تهیه کونفه دسر ترکی با پنیر :

فر را بین ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید.

رشته کاداییف را در بشقاب بزرگی بریزید و با کره آب‌شده مخلوط کنید به‌گونه‌ای تمام رشته‌ها به کره آغشته شوند.

کف یک قالب کیک با قطر ۱۵ سانتیمتر را به‌دقت به کره آب‌شده آغشته کنید.

نیمی از رشته کاداییف را بردارید و درون قالب بریزید. اگر خیلی سفت شد به آن کره اضافه کنید.

پنیر را با همزن آن‌قدر به‌هم بزنید تا به‌حالت کرم در بیاید. سپس یک لایه از آن را روی رشته‌های کاداییف بریزید و رویش را با نصف دیگر رشته‌ها که کنار گذاشته بودید بپوشانید. برای پخت بهتر لایه آخر را به کره آب‌شده آغشته کنید.

آن را داخل فر بگذارید تا به‌مدت ۳۵ دقیقه بپزد.

در فرصت به‌دست‌آمده شیره را آماده کنید. شکر را در آب و آب‌لیمو و پوست لیموی پودرشده آرام روی شعله کم به‌هم بزنید تا قوام بیاید.

شیره براساس ذائقه شما می‌تواند طعم‌های مختلف داشته باشد. می‌توانید آب سیب، آب هلو یا دارچین، عرق بهار نارنج یا گلاب به‌جای آب‌لیمو اضافه کنید.

شیرینی را از فر خارج کنید و رویش شیره بریزید.

برای تزئین، از یک قاشق بزرگ سرشیر یا پنیر ماسکارپونه یا خامه زده‌شده و پودر پسته استفاده کنید

کیک نت