آموزش تهیه کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک و شیرینی

دسر تریلیچه کاراملی

طرز تهیه تریلیچه کاراملی

مواد لازم برای تهیه کیک تریلیچه :

 تخم مرغ ۵ عدد
 شیر نصف پیمانه
 آرد ۱ و نیم پیمانه
 بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
 وانیل شکری ۱ پاکت
 کرم شانتی (پودر خامه) یک بسته

مواد لازم برای تهیه سس کاراملی تریلیچه :

 کره۱ قاشق غذاخوری
 شکر۱ پیمانه
 خامه ۱ پاکت

مواد لازم برای تهیه شربت مخصوص تریلیچه :

 شیر ۳ و نیم پیمانه
 شکر ۳ قاشق غذاخوری
 خامه ۱ پاکت

طرز تهیه کیک :

تخم مرغ ها و نصف لیوان شکر را در ظرفی می ریزیم و به خوبی هم می زنیم. یک و نیم لیوان آرد ، بیکینگ پودر و یک پاکت وانیل را به ظرف اضافه می کنیم.
مواد را به خوبی هم می زنیم و روی کاغذ روغنی که در کف ظرف فِر پهن کرده ایم ، می ریزیم. کیک را در ابتدا به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه درون فر قرار می دهیم.
سپس دمای فر را روی ۱۵۰ درجه تنظیم کرده و به مدت ۳۰ دقیقه کیک را درون فر میگذاریم.

طرز تهیه شربت مخصوص :

سه و نیم لیوان شیر و سه قاشق غذاخوری شکر و یک پاکت خامه را در ظرفی می ریزیم و به خوبی هم می زنیم. بعد از اینکه مواد به خوبی با هم مخلوط شدند ظرف را درون یخچال قرار می دهیم.

طرز تهیه سس کاراملی :

برای تهیه سس کارامل یک فنجان شکر را در ظرفی می ریزیم. ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و تا آب شدن شکر ، آن را هم می زنیم. بعد از اینکه شکر آب شد و رنگی نسبتاً روشن به خود گرفت ، یک قاشق غذاخوری کره اضافه می کنیم.
در آخر یک پاکت خامه را به ظرف اضافه کرده و تا رسیدن به غلظت مناسب مایع را روی حرارت هم می زنیم.

حالا کیک را درون ظرفی گذاشته و با چنگال سوراخ هایی در آن ایجاد می کنیم.
شربت آماده شده مان را از یخچال درآورده و روی کیک می ریزیم.
مقداری از کرم شانتی (پودر خامه) را برای تزئین کنار گذاشته و با باقی آن روی کیک را می پوشانیم.
سس کارامل سرد شده را روی کیک می ریزیم.
با باقیمانده کرم شانتی کیک را تزئین می کنیم.
کیک را به مدت ۵ الی ۶ ساعت درون یخچال قرار داده و سپس بُرش داده و سرو میکنیم.

کیک نت کیک نت

چای ماسالا خانگی

طرز تهیه چای ماسالا 

چای ماسالا یا چای ادویه‌ای در حقیقت یک ترکیب خوشمزه از شیر، میخک، دارچین، زنجبیل، هل و فلفل سیاه هستند، مواد دیگر مانند زعفران، رازیانه، جوز هندی، نعناع، شکر یا عسل ترکیباتی هستند که بعضی از افراد اضافه می‌کنند و بعضی‌ها خیر و این می‌تواند بر حسب سلیقهٔ شما تغییر کند. برای تهیه چای ماسالا به توجه به ذائقه از ادویه‌های مختلف استفاده می‌کنند اما شیر و زنجبیل دو ماده اصلی در تهیه چایی ماسالا هستند. مصرف چای ماسالا به خصوص در فصل پاییز و زمستان برای تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابله با بیماری‌هایی مثل سرماخوردگی و انواع آنفولانزا فصلی و جدید بسیار توصیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه ادویه چای ماسالا در منزل :

 میخک ۱/۴ فنجان
 هل سبز ۱/۴ فنجان
 دانه فلفل سیاه ۱/۴ فنجان
 چوب دارچین ۱/۴ فنجان
 پودر زنجبیل ۲ قاشق مرباخوری
 جوز هندی خرد شده ۱ عدد
 زعفران ۱ قاشق مرباخوری
 برگ گل محمدی ۲ قاشق مرباخوری
 رازیانه ۲ قاشق مرباخوری

مواد لازم برای تهیه ۲ فنجان چای ماسالا :

 شیر ۱ پیمانه
 آب ۱ پیمانه
 شیرین کننده (شکر، عسل یا شیره افرا) به مقدار لازم
 چای خشک سبز یا سیاه ۱ ق غذاخوری
 ادویه ماسالا ۱/۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه چای ماسالا :

برای تهیه چای ماسالا خانگی هندی با شیر ابتدا ادویه چای ماسالا را درست کنید. برای این کار ابتدا میخک، هل سبز، فلفل سیاه و دارچین را در یک ماهیتابه بریزید و به مدت ۱ دقیقه روی شعله ملایم گاز تفت دهید. سپس آن‌ها را در یک بشقاب بریزید تا سرد شوند.

سپس آن‌ها را با سایر مواد گفته شده برای تهیه ادویه چای ماسالا را در یک آسیاب بریزید و همه را با هم آسیاب کنید تا یک ادویه جادویی و بسیار خوشبو به دست آورید. این ادویه را می‌توانید تا دو ماه در یک شیشه دربسته در کابینت نگهداری کنید.

برای تهیه یک فنجان چای ماسالا خانگی ½ قاشق مرباخوری از این ادویه برای تهیه دو فنجان چای ماسالا خانگی کافی است. ابتدا چای سیاه یا چای سبز را دم کنید و شیر را هم گرم کنید.

در فنجان مورد نظرتان ۱/۴ قاشق مرباخوری ادویه چای ماسالا را بریزید و شیر و چای گرم را روی ادویه‌ها بریزید و خوب هم بزنید. می‌توانید از عسل برای شیرین کردن چای ماسالا استفاده کنید.

کیک نت کیک نت

دمنوش طبیعی با انواع میوه خشک و گل محمدی با چای سفید

دمنوش میوه های خشک و گل محمدی با چای سفید

شما می‌توانید در منزل انواع میوه‌ها را خشک کنید. بعد از آماده کردن میوه‌‌های خشک برای درست کردن چای و دمنوش مطابق با روش زیر عمل کنید.

مواد لازم برای تهیه دمنوش میوه های خشک با چای سفید:

 پرتقال خشک ۱ پیمانه
 سیب خشک۱ پیمانه
 گل محمدی ۱/۲ پیمانه
 توت فرنگی خشک ۱ پیمانه
 چای سفید ۱/۲ پیمانه
 سبزی معطر مثل نعناع کمی

طرز تهیه دمنوش میوه های خشک :

مقداری چای سفید را همراه با مقداری آب داخل یک قوری دم کنید.
برای درست کردن چای و دمنوش طبیعی با انواع میوه، میوه‌‌های خشک و گل محمدی خشک شده را در چای سفید بریزید.

برای دم کردن چای سفید حتما از آب گرم (نه آبی که در حال جوش است) استفاده کنید.
آب در حال جوش طعم چای سفید را تلخ می‌کند.
برحسب هر دو قاشق چای خوری چای سفید یک فنجان آب گرم احتیاج است.
میزان مدت زمانی که لازم است چای سفید شما دم بکشد، نسبت به چای سیاه بیش‌تر است.
مدت زمان دم کشیدن چای سفید نزدیک ۷ تا ۱۰ دقیقه است تا کاملا دم بکشد و عطر و طعم خوبی بدهد.

کیک نت کیک نت کیک نت

شیرینی چوروس (اسپانیایی)

طرز تهیه چوروس با سس شکلاتی

شیرینی چوروس در اسپانیا بسیار محبوب است . چوروس شبیه بامیه خودمونه فقط اسپانیایی ها اونو بدون شیره و با غلتوندن تو شکر یا با سس شکلات سرو میکنن.

مواد لازم برای تهیه چوروس :

 کره ۴ قاشق غذاخوری
 آرد ۲ پیمانه
 آب ۱ پیمانه
 تخم مرغ ۳ عدد
 شکر نصف پیمانه
 نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
 پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
 وانیل کمی

طرز تهیه چوروس (شیرینی اسپانیایی) :

کره، آب، نمک و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید. مواد را هم بزنید تا به جوش بیاید.

سپس آرد و اسانس وانیل را اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید تا خمیر جمع شود.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر کمی سرد شد، تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید.

پس از اضافه کردن هر تخم مرغ با قاشق خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ جذب خمیر شود و خمیر لطیفی بدست بیاید.

داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید.

قیف را روی قابلمه بگیرید و با فشار خمیر را به بیرون هدایت کنید.

پس از اینکه حدود ۱۰ سانتیمتر از خمیر خارج شد با قیچی خمیر را ببرید.

داخل روغن بیندازید با قاشق مدام حرکت دهید تا تمام سطح شیرینی یکدست سرخ شود.

پس از سرخ شدن شیرینی را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود.

مقداری شکر و پودر دارچین را مخلوط کنید و داخل سینی بریزید سپس شیرینی ها را داخل آن بزنید و سرو کنید.

کیک نت کیک نت

نکته :

در بعضی از دستورات این شیرینی تخم مرغ وجود ندارد.

میتوانید به جای ۳ تخم مرغ از ۱/۲ لیوان آب استفاده کنید.

نان بیگل (امریکایی)

طرز تهیه نان بیگل (نان امریکایی)

بیگل نانی حلقوی شکلی است که معمولاً آن را برای صبحانه با پنیر خامه‌ای تست یا به صورت ساندویچ میل می‌کنند. پخت این نوع نان از اقلیت‌های یهودی هلند ریشه گرفته است و به سال‌های ۱۶۱۰ بازمی‌گردد.

بیگل‌ها می‌توانند ساده باشند و از خمیر مایه‌های متفاوتی تهیه شوند، روی آن‌ها مغزجات و دانه‌های گیاهی بپاشند یا در طبخ آن از انواع توت‌فرنگی یا شکلات استفاده کنند.

مواد لازم برای تهیه نان بیگل :

 آرد سفید ۵ پیمانه
 خمیر مایه ۱ قاشق مرباخوری
 آب ولرم ۱ و نیم پیمانه
 شکر ۴ قاشق غذاخوری
 زرده تخم مرغ ۱ عدد
 روغن مایع یا زیتون ۴-۵ قاشق غذاخوری
 نمک ۱/۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه نان بیگل :

خمیر مایه و یک قاشق  از شکر رو با نصف پیمانه آب ولرم داخل ظرفی مخلوط می کنیم و در ظرف رو می بندیم و می ذاریم ۱۰ دقیقه استراحت کنه تا ور بیاد.

خمیر مایه عمل اومده , روغن , نمک , یک پیمانه آب ولرم و ۲ قاشق غذاخوری شکر رو با هم مخلوط می کنیم.

آرد رو کم کم اضافه می کنیم و خوب ورز می دیم (حداقل ۱۵ دقیقه) تا یه خمیر تقریبا سفتی به دست بیاد. (منظور از سفتی اینه که به دست نمی چسبه)

خمیر رو داخل ظرف بزرگ چرب شده می ذاریم و روشومی پوشونیم و می ذاریم ۱ الی ۲ ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر شه.

بعد از استراحت خمیر رو یه کوچولو ورز می دیم و داخل سینی آردپاشی شده می ذاریم و لوله می کنیم و به ۱۶-۱۸ قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

هر قسمت رو گلوله ای می کنیم و کف دست مون می ذاریم و انگشت شست دست دیگه رو وسط خمیر می ذاریم و شستو می چرخونیم تا وسط خمیر سوراخ شه. کمی هم با کف دست بهش فشار میاریم تا قطر دایره ۷-۸ سانت بشه.

کیک نت

همه خمیرو به همین شیوه آماده می کنیم.

کیک نت

روش یه دستمال پهن می کنیم تا خشک نشه و بعد ۸ پیمانه آب رو با باقیمانده شکر داخل قابلمه ای می ریزیم و می ذاریم روی حرارت زیاد تا به جوش بیاد. وقتی به جوش اومد , حرارت رو کم می کنیم. حرارت باید طوری باشه که آب جوش ریز بزنه.

کیک نت

فر رو روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم و سینی فر رو چرب می کنیم. (یا کاغذ روغنی بذارین)

یکی یکی بیگل ها رو داخل آب جوش می ریزیم و اجازه می دیم ۵-۶ دقیقه بجوشه و بعد با کفگیر بر می داریم و می ذاریم داخل آبکش.

همه رو به همین شکل اماده می کنیم و بعد می ذاریم روی سینی چرب شده.

روی بیگل ها رو با مخلوط زرده تخم مرغ و چند قطره آب , رومال می کنیم و کنجد و سیاه دانه می پاشیم.

می ذاریم داخل فر با ۲۰۰ درجه دما به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه. تا زمانی که روی نون ها برشته و طلایی بشه.

کیک نت