آموزش تهیه کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک و شیرینی

کیک موز وگان

طرز تهیه کیک موز وگان

مواد لازم برای تهیه کیک موز وگان :

 موز ۵ عدد
 روغن نارگیل خوراکی ۱/۳ پیمانه
 شیر بادام ساده بدون شکر ۱ پیمانه
 سرکه ۱ قاشق چایخوری
 عصاره وانیل۱ قاشق غذاخوری
 آرد معمولی ۱ پیمانه
 آرد برنج۲/۳ پیمانه
 شکر ۱ پیمانه
 جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
 بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
 نمک ۱/۴ قاشق ایخوری
 پودر نارگیل ۲ پیمانه
 پودر جوز هندی ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک موز وگان :

  1. فر را از قبل تا ۱۴۰ تا ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم‌کنید.
  2. در یک‌کاسه بزرگ موزها را له کنید تا کاملاً نرم شود. سپس مواد مرطوب را اضافه کرده و هم بزنید.
  3. در یک‌کاسه بزرگ دیگر، تمام مواد خشک را به‌جز پودر نارگیل مخلوط‌کنید. مواد خشک را به مواد اولیه اضافه کنید و تا زمانی که کاملاً باهم مخلوط شوند، هم بزنید. سپس پودر نارگیل را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا مخلوط شود.
  4. خمیر را در دو قالب کیک ریخته و سطح آن را صاف کنید. سپس موزهای باقیمانده را حلقه‌ حلقه کرده و روی هر یک از قالب‌های خمیر قرار دهید. خمیر را برای حدود ۴۵ تا ۵۵ دقیقه در فر بپزید. برای اینکه از پختن کیک مطمئن شوید، می توانید چنگالی را در مرکز آن فروکنید، اگر سر‌ چنگال تمیز بیرون بیاید یعنی آماده است. قبل از انتقال کیک به ظرف دیگر، اجازه دهید به‌ مدت پنج دقیقه خنک شود.

نکته : میتونید روی موزهای حلقه شده روی کیک کمی شکر قهوه ای بپاشید تا در حین پخت کاراملی شود.

پارافه موز و کارامل

طرز تهیه پارافه موز کارامل

مواد لازم برای تهیه پارافه موز کارامل :

 خامه فرم گرفته ۴۰۰ گرم
 ژلاتین ۵ ورق
 وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
 شیر۲۵۰ میلی لیتر
 سیروپ کارامل۱۵۰ میلی لیتر
 موز ۲-۳ عدد
 بیسکوئیت دایجستیو۱ بسته

طرز تهیه پارافه موز کارامل :

ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه می‌دهیم تا کاملا شل شوند بعد آنها را از داخل آب سرد خارج کرده و در ظرف دیگری می‌ریزیم.

سپس مقدار خیلی کمی آب جوش به آن اضافه کرده و روی بخار کتری یا در مایکروفر قرار داده و  اجازه می‌دهیم تا ژلاتین ذوب شود.

در مرحله بعد شیر را روی حرارت  می‌گذاریم تا به جوش بیاد. سس کارامل و ژلاتین را به همراه وانیل اضافه می‌ کنیم. وقتی یکدست شد از صافی رد می‌کنیم و خامه را اضافه کرده و هم میزنیم.

حالا مخلوط را داخل یخچال میگذاریم تا کمی ببندد، سپس یک لایه از مخلوط خنک و سفت شده را داخل ظرف سرو مورد نظر بریزید و روی آن را لایه ای از موز ورقه شده و بیسکوئیت خرد شده بچینید.

دوباره یک لایه از مخلوط و یک لایه بیسکوئیت و موز خرد شده را بچینید تا جایی که مواد تمام شود. و با کارامل و خامه فرم گرفته تزین کنید.

بهتر است این دسر را به مدت۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.

نکته : این دسر را میتوانید بنا به ذاقه خود با سس شکلاتی هم تهیه کنید.

شیرینی این دسر از سس کارمل است در صورت تمایل میتوان مقدار آن را در دستور کمتر یا بیشتر کرد.

میتونید از شیر عسلی یا دولسه دلچه هم به جای سس کارامل استفاده کنید که طعم عالی دارن.

دسر گلابی با شیره توت

طرز تهیه دسر گلابی با شیره

مواد لازم برای تهیه دسر گلابی با شیره توت :

گلابی۴ عدد
آب لیمو ترشچند قطره
شکر۴ قاشق غذاخوری
گردو خرد شدهنصف پیمانه
شیره توت۲ قاشق غذاخوری
دارچین۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر گلابی با شیره توت :

گلابی ها را بشویید و پوست بگیرید قسمت بالا (چوب) آن را نگه دارید. از ته گلابی یک سوراخ کوچک ایجاد کنید و با دقت دانه آن را با کمک کارد در بیاورید چند قطره آب لیمو روی گلابی ها بمالید تارنگ آنها تیره نشود داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید گلابی ها را در سینی بچینید و در طبقه وسط فر با درجه ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار بدهید بسته به سفتی گلابی یک ربع تا نیم ساعت اجازه دهید گلابی ها بپزند تا نرم شوند نرمی گلابی ها را با فرو کردن چنگال قبل از بیرون آوردن از فر، امتحان کنید گلابی ها را که از فر در آوردید اجازه دهید کمی سرد شوند در یک کاسه گردو، شکر و دارچین را مخلوط کنید بعد داخل گلابی ها را با این مواد پر کنید و آرام در بشقاب بچینید در کنار هر گلابی کمی شیره توت سفید بریزید و آن را سرد سرو کنید.

میتونید این دسر رو به همراه بستنی سرو کنید.

 

موس کره بادام زمینی

طرز تهیه موس کره بادام زمینی

مواد لازم برای تهیه موس کره بادام زمینی :

 پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
 خامه ۱۰۰ گرم
 کره بادام زمینی ۱/۳ پیمانه
 شیر عسلی ۱/۳ پیمانه
 بیسکوئیت کرم دار شکلاتی ۱ بسته

طرز تهیه موس کره بادام زمینی :

خامه و پنیر خامه ای رو توی یه ظرف بریزید و با قاشق مخلوطش کنید.

بعد به مدت حدودا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که خیلی خنک بشه توی فریزر قرار بدید.

اگر از شوری پنیر خامه ای لذت نمیبرید میتونید به جاش از ماسکارپونه استفاده کنید ولی ماسکارپونه پنیر سنگینیه و موس رو سنگین تر میکنه.

حالا مخلوط خامه و پنیر خامه ای رو به کاسه بزرگی منتقل کرده و کره بادام زمینی رو اضافه کنید.

شیر عسلی رو هم اضافه کنید.

حالا با همزن برقی به خوبی همش میزنیم.

اینقدر باید هم بزنید تا کرم سبک و لطیفی بدست بیاد.

مقداری پودر بیسکویت در ظرف سرو میریزیم و موس رو روش قرار میدیم.

راحت تر هست اگر موس رو درون قیف پلاستیکی ریخته و بعد روی پودر بیسکویت ها قرار بدید.

اگر دوست داشتید مقداری هم پودر بیسکویت روی موس بپاشید و کار رو تکمیل کنید.

نکته : میتونید برای شکیتر شدن فرم دسر از ماسوره رافل برای سرو در ظرف استفاده کنید.

 اندازه های مواد اولیه رو با ذائقه خودتون میتونید تغییر بدید. دسر حساسی نیست و با کم و زیاد کردن مواد، دسر خراب نمیشه.

قهوه دالگونا (قهوه خامه ای)

طرز تهیه قهوه دالگونا 

مواد لازم برای تهیه قهوه دالگونا :

 قهوه فوری یا نسکافه ۳ قاشق غذاخوری
 شکر یا عسل ۳ قاشق غذاخوری
 آب جوش ۲ قاشق غذاخوری
 شیر ۲ لیوان

طرز تهیه قهوه دالگونا :

اگر یک نوشیدنی غلیظ، خامه ای و خوشمزه دوست دارید دستور تهیه ای که براتون گذاشتم رو انجام بدید.

داخل یک لیوان یا یک پیاله قهوه فوری – شکر و آب را ریخته و با یک قاشق مرباخوری به مدت ۵ دقیقه هم بزنید و یا با همزن برقی اینکار را انجام دهید.

در طی این ۵ دقیقه ملاحظه خواهید کرد که مخلوط نسکافه و شکر و آب کم کم از حالت شل و آبکی تبدیل به مخلوط خامه ای – کرمی و غلیظ میشود.

وقتی نسکافه یا قهوه به  غلظت رسید. آماده ی سرو کردن هست. برای سرو کردن آن میتوان هم از شیر سرد و یا از شیر گرم یا شیر طعم دار استفاده کرد. داخل لیوان مقداری شیر سرد همراه با چند تکه یخ بریزید و روی آن را با قهوه دالگونای خامه ای پر کنید. یاشیر را جوشانده و از قهوه دالگونای خامه ای به اندازه ۲ قاشق غذاخوری در هر لیوان ریخته و روی اونو با پودر قهوه یا شکلات تزئین کنید.