آموزش تهیه کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک و شیرینی

دسر شارلوت

طرز تهیه دسر شارلوت

مواد لازم برای تهیه دسر شارلوت :

 شیرینی رولت با طعم دلخواه ۸-۹ عدد
 خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
 پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
 آب ۱/۳ پیمانه
 پودر ژلاتین ۱۵ گرم
 پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
 پودر قند ۴ قاشق غذاخوری
 موز و توت فرنگی خرد شده۱ پیمانه
 گردو و شکلات خرد شده ۱ پیمانه

طرز تهیه دسر شارلوت :

ابتدا با توجه به اندازه ای که برای دسر شارلوتمون مد نظر داریم یه کاسه گرد انتخاب میکنیم و بعد داخلش رو کاملا با سلفون میپوشونیم. سلفون باعث میشه تا بعدا بتونیم راحت و بدون دردسر شارلوت رو برگردونیم و از قالب در بیاریم.

حالا  رولت هامون رو داخل ظرف میچینیم و به هم فشارشون میدیم تا فضای خالی بینشون نمونه. من از رولت کاکائویی استفاده کردم شما میتونین هر طعمی رو که میپسندین انتخاب کنین.

حالا آخرین ردیف رولت هارو هم میذاریم برای پر کردن آخرین ردیف به جای یه رولت کامل از نصف رولت استفاده میکنیم. پس رولت هارو نصف کرده و دور تا دور میچینیم.

روی سطح رولت هارو کمی خامه صبحونه یا خامه قنادی میمالیم این کار باعث میشه تا رولت ها کمی نرم تر و خوش طعم تر بشن. حالا این کاسه رو داخل یخچال میذاریم و فیلینگ داخل شارلوت رو حاضر میکنیم.

برای فیلینگ داخل شارلوت از هر کرمی که باب سلیقتون بود استفاده کنین. من برای این شارلوت از کرم پنیری استفاده کردم.

برای تهیه کرم پنیری ابتدا خامه، پنیر خامه ای، پودر قند و پودر کاکائو رو داخل یه کاسه میریزیم. مواد رو کمی با قاشق هم میزنیم تا وقتی همزن رو روشن کردیم پودر کاکائو و قند تو هوا پخش نشه و بعد با همزن مخلوط مون رو خوب میزنیم تا یکدست بشه.

در نهایت ژلاتین رو که به روش بن ماری حل کردیم، داخل مخلوط پنیری مون میریزیم و سریع هم میزنیم تا ژلاتین تکه تکه نبنده و به صورت یکنواخت با مواد مخلوط بشه.

کاسه رولت هارو از یخچال بیرون میاریم و فیلینگ پنیری خودمون رو داخلش میریزم و لا به لاش از گردو و شکلات خرد شده و برش های موز و توت فرنگی استفاده میکنیم. سطحش رو صاف میکنیم و کاسه رو دوباره داخل یخچال میذاریم تا شارلوتمون خودش رو بگیره.

بعد از ۲ الی ۳ ساعت مایه پنیری خودش رو میگیره و سفت میشه حالا شارلوت رو بیرون میاریم و داخل ظرف سرومون برش میگردونیم.

روی دسر رو میتونید با خامه فرم گرفته و میوه خرد شده تزئین کنید.

کیک نت شارلوت کیک نت کیک نت

دسر ترکی پادیشاه سارماسی

طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی

مواد لازم برای تهیه دسر پادیشاه سارماسی :

 شیر ۴ پیمانه
 شکر ۵ قاشق غذاخوری
 پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
 آرد ۳ قاشق غذاخوری
 شکلات تلخ یا نیمه تلخ ۸۰ گرم
 وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
 کره ۱ قاشق غذاخوری
 بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته
 خامه فرم گرفته به دلخواه
 پودر نارگیل به مقدار لازم برای تزئین

طرز تهیه دسر ترکیه ای پادیشاه سارماسی :

پودر کاکائو، شیر ، شکر و آرد را در یک ظرف بزرگ مخلوط میکنیم و روی شعله ملایم گاز میگذاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت برسد، سپس از روی گاز برمیداریم.

شکلات، وانیل و کره را به موادمان اضافه میکنیم و با میکسر هم میزنیم تا کاملا یکدست شود، کرم شکلاتی ما آماده است.

بیسکوئیت پتی بور را پودر می کنیم و توی ظرف مستطیلی پخش میکنیم و بعد کرم شکلاتی را روی پودر بیسکوئیت میریزیم و پخش میکنیم و به مدت ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خنک و سفت شود.

بعد از ۳ ساعت دسر را از یخچال در می آوریم و خامه فرم گرفته ( که میتوان به صورت آماده از قنادی ها تهیه کرد) را روی کرم شکلاتی میریزیم و به آرامی پخش میکنیم تا یکدست شودو سپس به صورت طولی برش میزنیم و به وسیله لیسک رول میکنیم.

دسر ما آماده است میتوانید آن را داخل پودر نارگیل بغلتانید و با میوه سرو کنید، نوش جان.

نکته :

میتوانید از رشته های کادایف و گردو هم برای تزئین این دسر استفاده کنید.

طرز تهیه کادایف : کره را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب شود، رشته های کادایف را با دست خرد کنید و همراه شکر (۲ ق غ) داخل تابه بریزید و مرتب هم بزنید تا رشته ها به کره آغشته شود . وقتی رنگ رشته ها طلایی شد، تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

کیک نت  کیک نت

حلوا کاسترد

طرز تهیه حلوا کسترد

مواد لازم برای تهیه حلوا کسترد :

 شکر ۲۰۰ گرم (۳ پیمانه)
 پودر کسترد ۴ قاشق غذاخوری (۱/۲ پیمانه)
 آب ۲ پیمانه
 گردو خرد شده ۱۰۰ گرم
 پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
 زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری
 گلاب ۱/۴ پیمانه
 روغن جامد ۴۰ گرم

طرز تهیه حلوا کسترد : 

اول ۳ پیمانه شکر رو با ۱ پیمانه آب توی قابلمه ریخته و با حرارت ملایم هم بزنیدتا کاراملی بشه.

بعد ۴ قاشق غذا خوری کسترد رو تو بقیه آب حل کرده و روی شکر کارامل شده میریزیم و هم میزنیم. توى این مرحله باید مدام هم بزنید تا حلوا گلوله نشه.

گردو خرد شده و روغن رو بریزید توش و بعد روی حرارت ملایم به مدت ۲۰دقیقه هم بزنید.

۵ دقیقه مونده به آخر  پودر هل رو اضافه کنید و ۲ دقیقه مونده به اتمام پخت ۳ قاقشق غذا خوری زعفرون دم کرده و یکم گلاب بهش اضافه کنید.

و بعد توی ظرف ریخته بعد از سرد شدن مثل حلوا برش بزنید و نوش جان کنید.

حلوا کیک نت  حلوا کیک نت

کیک بادام با کرم دیپلمات

طرز تهیه کیک بادام با کرم دیپلمات

مواد لازم برای تهیه کیک بادام :

سفیده تخم مرغ ۴ عدد
 پودر شکر ۲۰۰ گرم
 نشاسته ذرت ۲۰ گرم
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
 پودر بادام ۲۵۰ گرم
 پرک بادام برای تزئین به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه کرم دیپلمات :

 شیر ۵۰۰ میلی لیتر (۲ پیمانه)
 زرده تخم مرغ ۶ عدد
 شکر ۱۰۰ گرم
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
 آرد۴ قاشق سوپ خوری
 کره ۵۰ گرم
 خامه قنادی ۵۰۰ گرم

طرز تهیه کیک بادام :

فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. کف و دیواره قالب کمربندی را به قطر ۲۴ سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد مخلوط الک کرده پودر شکر و نشاسته ذرت را کم کم به آن بیفزائید تا مرنگ فرم بگیرد و براق شود.

سپس وانیل و بادام را به مرنگ افزوده و به آرامی مخلوط سازید. حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی ۲۵-۳۰ دقیقه در فر بپزید.

کیک را در قالب و روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد آن را از قالب جدا نمائید. آن‌گاه روی کیک را با کرم دیپلمات بپوشانید و با پرک بادام برشته کرده و پودر شکر بیارائید.

کیک نت

روش تهیه کرم دیپلمات :

شیر را گرم کنید و زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر، وانیل و آرد، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

آن‌گاه شیر را کم کم به زرده‌های همزده بیفزائید و دوباره همه مواد را به ظرف شیر منتقل کنید و روی حرارت متوسط، پیوسته هم بزنید تا کرم اندکی غلیظ شود.

سپس کره را به آن افزوده و مخلوط کنید. اکنون روی کرم را با سلفون بپوشانید تا رویه نبندد! همینکه کرم کاملا خنک شد، آن را دست‌کم دو تا سه ساعت در یخچال نگه دارید و بعد با خامه قنادی مخلوط کنید.

کرم دیپلمات کیک نت

 

حلوا موز و بادام

طرز تهیه حلوا موز و بادام

مواد لازم برای تهیه حلوا موز و بادام :

 موز بزرگ و رسیده ۵-۶ عدد
 شکر قهوه ای ۲ پیمانه
 شکر سفید ۱/۲ پیمانه
 آرد ۱ پیمانه
 پودر هل ۱ قاشق چایخوری
 کره یا روغن جامد ۴ قاشق غذاخوری
 بادام هندی یا بادام معمولی به مقدار لازم

طرز تهیه حلوا موز و بادام :

موزها را پوست بکنید ، خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. ۱/۲ لیوان آب روی موزها بریزید و با میکسر بزنید تا پوره و یکدست شود.

کره یا روغن جامد را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس موز پوره شده را اضافه کنید و به مدت ۵ – ۱۰ دقیقه تفت دهید تا رطوبت اضافی گرفته شود.

شکر قهوه ای و شکر سفید را با ۱/۲ لیوان آب مخلوط کنید. سپس به پوره موز تفت خورده اضافه کنید و ۵ دقیقه با حرارت ملایم بگذارید حلوا بجوشد.

آرد را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس آرد و پودر هل را به حلوا اضافه کنید ، آنقدر مخلوط کنید و تفت دهید تا حلوا جمع شود و خودش را بگیرد.

در آخر خلال بادام را به حلوا اضافه کنید و هم بزنید.

ته قالب را چرب کنید و حلوا را داخل قالب بریزید و پهن کنید. قالب را ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس برش بزنید و با پودر نارگیل یا کنجد سرو کنید.

نکته :

در صورت تمایل میتوانید داخل این حلوا از کشمش یا آجیل خرد شده هم استفاده کنید.

به جای شکر قهوه ای میتوانید از همان مقدار شیره استفاده کنید.

میتوان کمی زعفران دم کرده هم برای طعم و رنگ بهتر به این حلوا اضافه کرد.

 

کیک نت   حلوا موز