آموزش تهیه کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک و شیرینی

اسموتی سیب کیوی

طرز تهیه اسموتی سیب کیوی

مواد لازم برای تهیه اسموتی سیب کیوی :

 کیوی ۳ عدد
 سیب سبز ۱ عدد
 نعنا تازه ۲ شاخه
 تکه یخ مقداری
 عسل ۱ قاشق غذاخوری
 مغز گردو و پسته به دلخواه

طرز تهیه اسموتی سیب کیوی :

کیوی  و سیب  را قطعه قطعه کنید و همراه یخ خرد شده در مخلوط کن به صورت پوره در آورید. سپس مغز پسته و گردو و عسل را اضافه کرده و مجددا همه را باهم مخلوط کنید سپس تکه های یخ را روی آب میوه های پوره شده بریزید. با برگ های نعناع و تکه های سیب و کیوی، مغز پسته روی نوشیدنی را تزیین نمایید.

اسموتی  کیک_نت

DSC_0872_

چای شیر یخ وانیلی

طرز تهیه چای شیر یخ وانیلی

مواد لازم برای تهیه چای شیر یخ وانیلی :

 آب جوش ۱ پیمانه
 چای کیسه ای ۱ عدد
 شکر یا عسل ۲ قاشق غذاخوری
 پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
 وانیل ۱/۳ قاشق مرباخوری
 یخ خرد شده ۲ پیمانه
 شیر ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه چای شیر یخ وانیلی :

آب را به جوش بیاورید و چای کیسه ای، شکر، دارچین و وانیل را به آن اضافه کنید.

پس از رنگ گرفتن، چای را در بیاورید و یک پیمانه یخ و شیر را با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود.

بقیه یک فنجان یخ را نیز اضافه کنید و همه مواد را در لیوان دلخواه سرو کنید.

چای_شیر_وانیلی  چای_شیر_وانیلی

رولت توت فرنگی و ماسکارپونه

طرز تهیه رولت توت فرنگی و ماسکارپونه

مواد لازم برای تهیه رولت توت فرنگی و ماسکارپونه :

 آرد ۸۰ گرم
 تخم مرغ ۳ عدد
 شکر ۸۰ گرم
 وانیلکمی
 آب گرم ۱ قاشق غذاخوری
 نمک کمی

مواد لازم برای فیلینگ رولت :

 توت فرنگی ۲۵۰ گرم
 شکر۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای کرم پنیری :

 پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
 شکر ۲ قاشق غذاخوری
 وانیل کمی

طرز تهیه رولت توت فرنگی و کرم ماسکارپونه :

ابتدا تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید سپس شکر، وانیل و نمک را اضافه نمایید و با هم زن برقی خوب بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

در مرحله بعد آرد را به تدریج افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مایه کیک یکدست شود، قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه آماده شده را داخل آن بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کرده و همه جای قالب پخش کنید.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده و قالب را برای ۱۵ دقیقه داخل آن بگذارید.

در این فاصله یک سوم از توت فرنگی ها را خرد کرده و مابقی را به همراه ۲ قاشق غذاخوری شکر داخل غذاساز بریزید تا به شکل پوره دربیاید سپس با هم مخلوط نموده و داخل یخچال بگذارید.

برای تهیه کرم میانی رولت هم شکر و وانیل را مخلوط کنید و پنیر را بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

بعد از اینکه کیک پخت و آماده شد آن را از فر بیرون آورده و بعد از اینکه کمی خنک شد کاغذ روغنی را جدا کرده و کرم میانی را رو کیک بمالید.

در مرحله بعد سس توت فرنگی را روی آن بریزید و با پشت قاشق خوب پخش کرده و آن را رول کنید.

رول_توت_فرنگی رول_توت_فرنگی

سوشی موز

طرز تهیه سوشی موز

مواد لازم برای تهیه سوشی موز :

 آرد سفید ۱ پیمانه
 پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه
 شکر ۱/۲ پیمانه
 نمک کمی (۱ قاشق چایخوری)
 تخم مرغ ۴ عدد
 شیر ۲ پیمانه
 آب ۱ پیمانه
 کره ذوب شده ۳ قاشق غذاخوری
 روغن به مقدار لازم
 موز درشت و رسیده به تعداد لازم
مغز آجیل خرد شده به مقدار لازم
 کره بادام زمینی یا شکلات نوتلابه مقدار لازم

طرز تهیه سوشی موز :

کرپ شکلاتی رو آماده میکنیم و روش با سس شکلات یا کره بادام زمینی میپوشونیم.

موز روی یه عدد کرپ میذاریم و میپیچیم و سپس برش زده و با خامه فرم گرفته، مغز آجیل تزئین میکنیم.

سوشی_موز سوشی_موز سوشی_موز سوشی_موز

نان پرتزل

طرز تهیه نان پرتزل

مواد لازم برای تهیه نان پرتزل :

 آب ولرم ۱ و ۱/۲ پیمانه
 مخمر خشک یا فوری ۲ . ۱/۴ قاشق چایخوری
 نمک ۱ قاشق چایخوری
 شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری
 کره هم دما با محیط ۱ قاشق غذاخوری
 آرد نیم کیلو
 جوش شیرین ۱ قاشق مربا خوری
 آب ۸-۹ پیمانه

طرز تهیه نان پرتزل :

یک نوع نان پخته شده از خمیر به شکل گره است. پرتزل از اروپا نشات می‌گیرد. در حال حاضر این محصول در سرتاسر جهان در دسترس است. پرتزل اغلب با چاشنی‌ها و طعم‌های مختلف مثل شکری، یا به همراه دانه‌ها و مغزهای خوراکی تهیه می‌شود. یک نوع از پرتزل نمکی در ایران معروف است که در میان عامه آن را چوب‌شور می‌نامند.

آب گرم را داخل کاسه ای بریزید و مخمر (خمیر مایه) را داخل آن حل کنید. اجازه دهید مخمر ۱ دقیقه داخل آب گرم بماند و عمل کند.

نمک، شکر قهوه ای و کره ی به دمای محیط رسیده را داخل کاسه ی مخمر آماده شده بریزید و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید. سپس به آرامی ۳ پیمانه و بعد ۱ پیمانه آرد را به آن اضافه کنید. با استفاده از یک قاشق چوبی یا قلاب خمیر (معمولا همراه با میکسر وجود دارد) آن ها را با هم مخلوط کنید تا یکدست و غلیط شوند. مجددا ۳/۴ پیمانه آرد به مواد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.

روی سطحی صاف مانند تخته را آرد پاشی کنید و خمیر را به مدت ۳ دقیقه روی آن ورز دهید و به شکل توپ درآورید. روی آن را با حوله ی تمیز بپوشاندید و به مدت حدود ۱۰ دقیقه استراحت دهید.

خمیر آماده شده را از وسط نصف کنید. سپس هر قسمت را به تکه های مساوی (حدود ۱/۳ پیمانه) تقسیم کنید.

سپس هر تکه خمیر را رول کنید و بکشید تا شکل طنابی بلند درآید. انتهای دو سر طناب را روی هم قرار دهید و دو پیچ دهید. سپس آن ها را روی قسمت انتهایی خمیر قرار دهید تا به شکل زیر درآید.

داخل قابلمه به اندازه ی ۹ پیمانه آب بریزید، آن را روی حرارت شعله ی گاز قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی آب کمی گرم شد، داخل آب بیکینگ پودر بریزید و اجازه دهید تا آب کامل بجوشد.

خمیرهای شکل داده شده را دانه دانه داخل آب جوش بریزید و بعد از آن که خودش را گرفت (به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه)، از داخل آب جوش درآورید.

روی سینی فر را با کاغذ روغی بپوشانید و آن را کمی چرب کنید.

خمیرهای جوشانده شده را روی سینی فر به فاصله از هم بچینید.

فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. سپس سینی فر را داخل فر گرم شده قرار دهید تا خمیر های نان به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند

بعد از آن که نان ها طلایی رنگ شدند، آن ها را از فر خارج کنید. بعد از آن که نان ها کمی خنک شدند، روی آن شکر بپاشید و نوش جان کنید.

نکته :

برای درست کردن نان پرتزل نمکی یا کنجدی، می توانید بعد از فرم دادن خمیرها و جوشاندن آن ها در آب جوش و جوش شیرین، آن ها را روی سینی فر بپیچینید و روی آن ها نمک دریایی با دانه های درشت و یا کنجد بپاشید. سپس آن داخل فر قرار دهید تا نان پرتزل نمکی یا کنجدی شما بپزد و آماده شود.

بعد از پختن خمیرهای نان پرتزل داخل آب جوش و جوش شیرین ابتدا اجازه دهید خمیر کاملا آبکشی شود و بعد آن ها را روی سینی فر بچینید.

نان_پرتزل