آموزش تهیه کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک و شیرینی

شوکوبیس با موس شکلات سفید

طرز تهیه شوکوبیس با موس شکلات سفید

مواد لازم برای شوکوبیس :

 بیسکوئیت پتی بور (پودر شده) ۱۰۰ گرم
 تخم مرغ ۱ عدد
 شکر ۱/۲ پیمانه
 کره ۱۲۰ گرم
 پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه
 رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری
 گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه

مواد لازم موس شکلات سفید :

 شیر ۱ و نیم پیمانه
 شکلات سفید ۳۰۰ گرم
 آب ۱/۳ پیمانه
 زرده تخم مرغ ۳ عدد
 پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
 خامه فرم گرفته ۱ و نیم پیمانه

طرز تهیه شوکوبیس با موس شکلات سفید :

در یک کاسه تخم‌مرغ را با شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. در یک قابلمه دیگر کره را با پودر کاکائو مخلوط کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شده و با پودر کاکائو مخلوط شود. حالا مخلوط تخم‌مرغ و شکر را اضافه کرده و آنها را خوب با هم مخلوط کنید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد کمی خنک شوند.

مواد داخل قابلمه را در کاسه بریزید. بیسکوییت پودر شده، گردوی خرد شده و پوست پرتقال رنده شده  را هم اضافه و آنها را با مواد مخلوط کنید.مواد حاصل را در قالب کمربندی ریخته و آن را به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال قرار دهید. در این میان موس شکلات را آماده کنید.

ژلاتین را در ۳/۱ پیمانه آب سرد به روش بن ماری حل کنید. در یک ظرف مناسب شیر را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی خیلی داغ شد، شکلات سفید خرد شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات‌ها کاملاً حل شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید. در یک قابلمه مناسب شکر را با آب مخلوط کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. زرده‌ها را در یک کاسه کوچک خوب بزنید، سپس آنها را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید. مواد را سریع هم بزنید تا فرایند پخت زرده‌ها انجام شود. مخلوط شیر و شکلات را هم به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد کاملاً خنک شوند. در انتها پودر ژلاتین و خامه را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

قالب را از یخچال درآورید. موس را روی شوکوبیس بریزید، سپس دوباره قالب را داخل یخچال قرار دهید. بعد از حدود ۴-۳ ساعت که مواد سفت شد، قالب را از یخچال درآورید. مواد را از قالب جدا کرده و به‌دلخواه برش بزنید، سپس سرو کنید.

۲۲۰۱f91aa8f7bb9eef25a3b768ee   white-chocolate

موس کیک شکلات قهوه

طرز تهیه موس کیک شکلات قهوه

مواد لازم برای تهیه موس کیک شکلات قهوه :

 شیر ۱ پیمانه
 آب ۴ قاشق غذاخوری
 شکلات تخته ۱۵۰ گرم
 پودر قهوه ۱ قاشق غذاخوری
 شکر ۱/۲ پیمانه
 پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
 خامه ۳۰۰ گرم
 کیک شکلاتی به مقدار لازم

طرز تهیه موس کیک شکلات قهوه :

پودر ژلاتین را با ۴ قاشق غذاخوری آب داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب هم بزنید تا حل شود ، شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس ژلاتین و شکر را اضافه کنید ( شیر فقط باید گرم باشد چون ژلاتین باعث بریده شدن شیر داغ میشود ) سپس این مخلوط را نصف کنید و در ۲ کاسه جداگانه بریزید.

شکلات تخته ای را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود سپس شکلات و نصف خامه را به کاسه شماره ۱ اضافه کنید ، پودر قهوه فوری و نصف دیگر خامه را نیز به کاسه شماره ۲ اضافه کنید.

کیک شکلاتی را بخرید یا آماده کنید سپس با قالب گرد یا لیوان کیک را قالب بزنید و ته لیوان سرو قرار دهید ، مقداری موس شکلاتی روی کیک بریزید و به همان اندازه موس قهوه روی موس شکلات بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود ( در صورت تمایل میتوانید مقداری شکلات را ذوب کنید و بعنوان لایه آخر روی مواد بریزید ).

نکته :

نوع ظرف و قالبی که موس ها را در ان سرو میکنید کاملا سلیقه ای میباشد ، پس از اضافه کردن ژلاتین با سرعت عمل بیشتری کار کنید چون ژلاتین بسته میشود ، در زمان اضافه کردن لایه قهوه روی لایه شکلاتی دقت کنید و به آرامی و با دقت اضافه کنید تا لایه ها مخلوط نشوند.

download.mouss  ۵c7af4b52bcb3-768

رول دارچینی برای وگان ها

رول دارچینی برای وگان ها

مواد لازم برای تهیه خمیر رول دارچینی :

 آرد ۴۰۰ گرم
 شیر بادام یا شیر سویا ۱ پیمانه
 شکر دانه ریز ۳ قاشق غذاخوری
 سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری
 بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
 روغن کنجد ۱/۴ پیمانه
 نمکنوک قاشق چایخوری

مواد لازم برای فیلینگ رول دارچینی :

 دارچین ۲ قاشق غذاخوری
 روغن نارگیل خوراکی ۶ قاشق غذاخوری
 گردو ریز خرد شده ۱/۲ پیمانه
 شکر قهوه ای ۵۰ گرم

طرز تهیه رول دارچینی برای وگان ها :

شیر و سرکه سیب را با هم مخلوط کنید  و۱۰ دقیقه کنار بگذارید.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

حالا آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کنید و شکر و نمک را به آن بیفزائید. سپس مخلوط شیر، سرکه و روغن را کم‌کم به مواد خشک اضافه کنید تا خمیر صاف و یکنواختی حاصل شود.

چنانچه خمیر بیش از حد خشک بود، از مقدار شیر بیشتری استفاده کنید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه ۲۰×۳۰ سانتیمتر باز کنید و مواد میانی را روی خمیر بریزید و تمام مواد را روی سطح خمیر به طور یکنواخت پخش کنید و بعد خمیر را از درازا رول کنید.

آن‌گاه رول خمیر را به عرض ۲ سانتیمتر اسلایس کنید و روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.

سپس رول‌های دارچینی را به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید.

طرز تهیه مواد فیلینگ :

‌همه مواد (دارچین، روغن نارگیل، شکر قهوه ای و گردو) را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.

نکته :

در تهیه مواد فیلینگ میتوانید بنا به ذائقه خود از کشمش، خرما، موز حلقه شده و میوه های خشک دیگر هم استفاده کنید.

Banana-Cinnamon-Rolls  vegan-cinnamon-rolls-recipe-main

کرم شیر گردو

طرز تهیه کرم شیر گردو

مواد لازم برای تهیه کرم شیر گردو :

 شیر پرچرب ۵ پیمانه
 شکر ۱ پیمانه
 گردو پودر شده۱ پیمانه
 جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
 وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
 پسته برای تزئین

طرز تهیه کرم شیر گردو :

ابتدا شکر و شیر را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید . جوش شیرین را اضافه کرده و هم بزنید . اجازه دهید مواد حدود یک ساعت روی حرارت متوسط بپزند تا غلظت یافته و به رنگ کاراملی درآیند . در این مرحله گردوی پودر شده را اضافه و مخلوط کنید. پس از خنک شده در لیوان های مناسب یک لایه بیسکوئیت پودر شده یا لیدی فینگر و حلقه های موز قرار دهید و از مواد کرم روی آن بریزید و این کار را چند لایه تکرار کنید . در آخر با پسته و خامه تزئین نمایید.

imagesg  imagesgg

سس دلسه دلچه (Dulce de leche)

طرز تهیه سس دلسه دلچه

روش اول :

مواد لازم برای تهیه سس دلسه دلچه :

 شکر ۱ پیمانه
 جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
 وانیل کمی
 شیر ۲ پیمانه

طرز تهیه سس دلسه دلچه :

این سس تو این روش خیلی صبر و حوصله میخواد از قابلمه ی تفلون یا لعابی و قاشق چوبی استفاده کنین!

شیر رو میریزیم توی قابلمه روی حرارت ملایم ، یکم که گرم شد شکر و جوش شیرین و در صورت تمایل وانیل رو اضافه می کنیم.

با قاشق چوبی ۱۰ دقیقه همش میزنیم ، حرارت رو کم میکنیم و برای ۱ ساعت میذاریم روی حرارت بمونه تو این یک ساعت اصلا همش نمیزنیم و فقط کفای روش رو با یه کفگیر آروم برمیداریم جوری که شیر هم نخوره!

بعد از یک ساعت واسه ۱۵ دقیقه روی حرارت مدام هم میزنیم وقتی اماده شد میذاریم خنک بشه و بعد داخل شیشه میریزیم و میذاریم یخچال!

 

روش دوم تهیه سس دلسه دلچه:

مدل دومش رو به فرانسوی می گند مربای شیر و همونطور که گفتم خیلی عالی می شه.

یه قوطی شیر عسلی حالا هر مارکی اما نستله یه چیز دیگه اس البته الفجرم خوبه، مارک دورشو بکنین و بذارین توی یه قابلمه ی بزرگ و روش آب بریزین جوری که کاملا توی آب باشه.

قابلمه رو روی حرارت بذارین که بجوشه! تقریبا باید ۳.۵ تا ۴ ساعت توی آب جوش باشه!

فقط نکته اش اینه که اصلا نذارین سرش از آب بیاد بیرون ، حواستون باشه روش آب بریزین!

بعد ۴ ساعت از آب بیارین بیرون و بذارین از دما بیوفته چون دلسه دلچه بینهایت داغه ، موقع باز کردن قوطی هم دقت کنین.

این روش خیلی آسون و خوبه ، البته خوشرنگتر و خومشزه ترم هست

download023  IMG_4249-dulce-de-leche