آموزش تهیه کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک و شیرینی

دسر کرم نسکافه پنیری

طرز تهیه کرم نسکافه پنیری

مواد لازم برای تهیه کرم نسکافه پنیری :

 شیر ۲ پیمانه
 شکر ۱/۲ پیمانه
 پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
 آب ۱/۲ پیمانه
 نسکافه ۳ قاشق غذاخوری
 پنیر ماسکارپونه ۱ بسته
 خامه صبحانه ۱ بسته

طرز تهیه کرم نسکافه پنیری :

اول پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه آب سرد دستور پاشیده به روش بن ماری و یا در مایکروویو قرار می دهیم تا حل شود.

شکر و شیر را روی حرارت گذاشته گرم که شد نسکافه را اضافه می کنیم و هم می زنیم چند جوش که زد ژلاتین را اضافه می کنیم و از روی حرارت برداشته کمی که از گرما افتاد خامه و پنیر خامه ای را با هم زن دستی کمی هم زده و به مخلوط شیر اضافه کرده هم می زنیم

در مرحله بعد کرم را از صافی رد کرده در قالب می ریزیم و چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سفت شود.

برای اینکه کرم نسکافه شما سفت تر بشه، میزان آبی که ژلاتین رو حل می کنید باید کمتر باشد.

کیک نت  کیک نت

بستنی کاستارد

طرز تهیه بستنی کاستارد

بستنی کاستارد می تواند انتخاب خوبی برای شما باشد. کاستارد، این دسر قدیمی ایتالیایی، میان وعده ای غنی از زرده تخم مرغ، خامه و شیر است. معمولا کاستارد را در غلظت های متفاوتی سرو میکنند؛ به این صورت که بسته به مقدار تخم مرغ و آرد مصرفی در آن، میتوانید کاستارد را مثل یک سس بی نظیر روی تارت خود بریزید. و یا، همانطور که فرانسوی ها بیشتر این دسر را سرو میکنند، آن را مثل یک کرم غلیظ و به عنوان میان وعده ای مستقل در برنامه عصرانه خود داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه بستنی کاستارد :

 تخم مرغ ۲ عدد
 زرده تخم مرغ ۴ عدد
 شیر پر چرب ۲ پیمانه
 شکلات شیری ۱۲۰ گرم
 پودر شیر خشک ۱/۳ پیمانه
 شکر ۱ پیمانه
 خامه ۲ و نیم پیمانه
 وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه بستنی کاستارد  :

این بستنی شیرینی زننده ای ندارد و مواد به کار رفته در آن، باعث سنگینی بیش از حد این دسر نشده است.

در تهیه بستنی کاستارد معمولا از شکلات های چیپسی استفاده میشود. اما شکلات تخته ای شیری خرد شده نیز جایگزین خوبی برای شکلات های چیپسی است.

مرحله اول:

شکلات های چیپسی و یا شکلات شیری خرد شده را در کاسه ای بزرگ بریزید

مرحله دوم:

پودر شیر خشک و نصف شکر را در قابلمه یا شیرجوش بزرگی بریزید و با یک همزن دستی، آن ها را مخلوط کنید. همزمان با هم زدن مخلوط به تدریج شیر را و سپس خامه را اضافه کرده، مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید. همچنان مخلوط خود را هم زنید تا شروع به جوشیدن کند. هم زدن را تا دو دقیقه پس از اینکه مخلوط شروع به جوشیدن کرد ادامه دهید. سپس آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود. هرازچندگاهی مخلوط را هم بزنید تا روی آن نبندد.

مرحله سوم:

در ظرفی دیگر، باقیمانده شکر را با تخم مرغ ها و زرده تخم مرغ ها مخلوط کنید. بهتر است اینکار را با همزن برقی انجام دهید تا مواد خوب ترکیب شوند و مخلوطی یکنواخت به دست آید. برای سهولت در هم زدن، بهتر است همزمان با هم زدن حدود یک پیمانه از مخلوط کاکائو و شکری را که اکنون کمی خنک شده است به تدریج به تخم مرغ ها اضافه کنید.

مرحله چهارم:

مخلوط شیر و شکر باقیمانده را به تدریج به شکلات های چیپسی اضافه کنید تا آب شوند. بهتر است اول یک سوم مخلوط را روی شکلات های چیپسی بریزید، کمی هم زده و سپس یک سوم دیگر را به آن اضافه کنید تا شکلات ها کامل آب شوند. و مخلوط یکدستی به دست بیاید.

مرحله پنجم:

مخلوط تخم مرغ را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید. دقت کنید که حتما آن را پیوسته هم بزنید. در غیر اینصورت و درصورت حرارت دیدن بیش از حد تخم مرغ ها سفت میشوند و از مخلوط جدا میگردند. مخلوط را آنقدر حرارت دهید تا غلیظ شود. سپس سریعا از روی حرارت برداشته و حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید تا یکنواختی خود را از دست ندهد.

مرحله ششم:

مخلوطی که در مرحله ۴ آماده کردید را به این مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. اینکار را به تدریج انجام دهید. بهتر است ابتدا یک پیمانه از مخلوط تخم مرغ را به مخلوط شکلات اضافه کرده هم بزنید سپس مخلوط به دست آمده را به بقیه مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. در این مرحله پودر وانیل را نیز به مواد اضافه کنید.

مرحله هفتم:

دسر خود را از صافی رد کنید. این کار به یکنواختی بیشتر آن کمک میکند. سپس روی بستنی کاستارد شکلات خود را پوشانده و حداقل ۶ ساعت در فریز قرار دهید. میتوانید آن را در یک بستنی ساز ریخته و سپس در فریزر بگذارید.

بستنی کاستارد شکلات شما آماده است. برای تزیینات روی آن میتوانید از ترافل های رنگی و یا شکلات رنده شده , میوه های مختلف نیز استفاده کنید.

نکته : در صورت عدم دسترسی به دستگاه بستنی ساز، میتوانید از راهکار جایگزین استفاده کنید به این صورت که مخلوط بستنی را داخل ظرفی فلزی ( مثل استیل) ریخته و داخل فریز بگذارید. سپس آن را هرچند ساعت یکبار از فریزر بیرون آورده با همزن هم بزنید. اینکار را حدود ۵ الی ۶بار انجام دهید تا بستنی، شکل مطلوب به خود بگیرد.

کیک نت کیک نت

 

پوند کیک گردویی با سس پرتقالی

طرز تهیه پوند کیک گردویی با سس پرتقالی

مواد لازم برای تهیه پوند کیک گردویی با سس پرتقالی :

 آرد ۲ پیمانه
 شیر ۳/۴ پیمانه
 کره ۱۵۰ گرم
 شکر ۱ پیمانه
 تخم مرغ ۳ عدد
 وانیل ۱ قاشق مرباخوری
 بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
 گردو خرد شده ۳/۴ پیمانه

مواد لازم برای سس پرتقالی :

 آب پرتقال ۴ قاشق غذاخوری
 پودر شکر ۱ پیمانه
 رنده پوست پرتقال ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پوند کیک گردویی با سس پرتقالی :

ابتدا همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند و فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. همچنین آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط می کنیم و سه بار الک می کنیم.

در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها + شکر و  وانیل را به مدت دو سه دقیقه با همزن برقی هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.

در ادامه کره را اضافه و هم می زنیم. بعد شیر را اضافه و مجددا هم می زنیم تا همه مواد به خوبی باهم مخلوط شوند. حالا آرد و بکینگ پودر الک شده را در سه مرحله و به تدریج اضافه می کنیم و آرام هم می زنیم.

در انتها گردوها را اضافه و مواد را مجددا هم می زنیم تا گردوها به طور کامل داخل مایه کیک پخش شود.  اکنون مایه کیک ما آماده پخت است. برای این کار مایه کیک را داخل قالب چرب شده می ریزیم و به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد می گذاریم تا بپزد.

تا کیک پخته شود سس پرتقالی را آماده میکنیم. به این صورت که آب پرتقال پودر شکر و رنده پوست پرتقال را باهم مخلوط کنید. به همین سادگی یک سس پرتقال دارید.

بعد از پخت کیک آن را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا خنک شود.  بعد از اینکه کیک خنک شد، سس پرتقالی آماده شده را بر روی کیک می ریزیم و روی کیک را به طور کامل با سس کاور می کنیم. در صورت تمایل می توانید با گردو و برش های پرتقال آن را تزئین کنید.

نکته :

میتوان از سس های میوه ای یا کاراملی و شکلاتی هم برای روی این کیک استفاده کنید.

کیکنت کیکنت

شیرینی دانمارکی خانگی خوشمزه

شیرینی خانگی دانمارکی

مواد لازم برای تهیه شیرینی خانگی دانمارکی :

ارد۸۰۰ تا ۹۰۰ گرم
اب۱ لیوان
شکر ۱۱۰۰ گرم
خمیر مایع فوری۲ قاشق غذا خوری
کره۳۰۰ گرم
تخم مرغ۲عدد
شیرنیم پیمانه
روغن۶۰ گرم

طرز تهیه شیرینی دانمارکی :

ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و مواد دیگر به غیر از آرد به خوبی مخلوط می کنیم

سپس آرد را تا حدی که به دست نچسبد و خمیر سبک باشد، اضافه کنید

در این مرحله ابتدا کمی آرد روی میز کار پاشیده و سپس مطابق تصویر خمیر را روی میز کار پهن می کنیم. تا جایی که خمیر نرم و یکدستی بدست بیاید آرد میریزیم و چند دقیقه خوب ورز میدهیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد و کاملا صاف و یکدست شود.

نکته مهمی که در پخت شیرینی گل محمدی باید رعایت کنید این است که کره حتما بین دو لایه پلاستیک قرار دهید و بعد با وردنه صاف کنید.

حال کره ای را که بین دو پلاستیک قرار داده و صاف کرده بودیم را روی نیمه خمیری که پهن کرده بودیم قرار می دهیم و نیمه دیگر خمیر را روی آن قرار می دهیم.

در این مرحله بعد از اینکه کره به خوبی در لایه میانی خمیر قرار گرفت، باید خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در یحچال قرار دهیم تا استراحت کند.

بعد از اینکه خمیر ۲۰ دقیقه در یخپال ماند حال خمیر را از یحچال بیرود درآورده و با استفاده از وردنه چندین مرتبه خمیر را باز کرده و دوباره تا می کنیم و در جهت خلاف وردنه می زنیم و دوباره در یخچال قرار می دهیم. این کار را سه مرتبه تکرار می کنیم.

مواد لازم برای کرم شیرینی دانمارکی :

 

شیر۱/۲ لیتر
وانیل۱ قاشق غذا خوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت۳ قاشق غذا خوری
شکر۱۰۰ گرم

ابتدا تمام مواد را با هم مخلوط کرده و روی شعله قرار می دهیم.

تا وقت به جوش آمدن مواد باید به هم زدن ادامه دهیم تا مواد ته نگیرد.

در این مرحله وقتی مواد به جوش آمد، از زمان به جوش آمدن، یک دقیقه طول می کشد تا مواد به غلظتی مانند فرنی برسد. وقتی به این غلظت رسید شعله را خاموش می کنیم.

اکنون خمیر را از یخچال در می آوریم و خمیر را با وردنه صاف کرده به طوری که ضخامت آن یک سانتی متر باشد.
اکنون دور خمیر را با چاقو صاف کرده و خمیر را در اندازه های یکسان به صورت مربع های کوچک یا به هر شکلی که دوست دارید خمیر را فرم دهید و به شکل شیرینی دانمارکی درست کنید. سپس داخل آنها مقداری از کرم می ریزیم و می بندیم.
سینی فر را با کاغذ روغنی می چوشانیم و شیرینی دانمارکی ها را با کمی فاصله در آن می چینیم و روی شیرینی ها را پوشاده و به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه صبر میکنیم تا استراحت کند. سپس روکشی که آماده کرده بودیم را با قلمو روی شیرینی می مالیم. فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده سپس شیرنی ها را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر می گذاریم تا پف کرده و پخته شود.

وقتی که شیرینی دانمارکی ها طلایی شدند آن ها را از فر بیرون می آوریم و وقتی کمی خنک شدند با عسل رقیق شده و یا شربت روی دانمارکی ها می مالیم تا براق تر شوند.

fo227

۱۰۵۳۱۴۶۵۰۴۸۸۹۴۴۸۱۰۶۶